Over het bedrijf:

 
Huidig adres: Hengeloseweg 2
Vorig adres:  
Website: Demakelaarsvanbronckhorst.nl
   

 

 

In 2005 is de naam Luimes en Rimass veranderd in Van Zeeburg Luimes & Lebbink.

 

 

Luimes Makelaardij is al ruim 25 jaar uw solide partner waar het gaat om bemiddeling van onroerend goed in de ruimste zin van het woord.

De laatste jaren heeft Luimes Makelaardij een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt: van eenmanskantoor, gerund door de naamgever en zijn vrouw, naar de huidige bezetting met een viertal makelaars, met ieder zijn of haar eigen specialisatie op een deel van het vakgebied.
Wat niet veranderd is, is dat wij nog steeds veel tijd en energie steken in de relatie met onze opdrachtgevers.
Of het nu gaat om de verkoop van een woning, de afwikkeling van een planschadeprocedure, of het onderhandelen met de overheid over de verkoop van een perceel grond ten behoeve van bijvoorbeeld de aanleg van een fietspad...

 

 

De mensen achter Rimass AssurantiŽn zijn meer dan 15 jaar actief op het gebied van financiŽle planning, assurantiŽn en risk management.

Binnen ons bedrijf is naast Luimes Makelaardij een team assurantieadviseurs actief onder de naam Rimass AssurantiŽn.
De vraag naar maatwerk in assurantiŽn heeft de afgelopen jaren dusdanige vormen aangenomen dat er is gekozen voor een professionele aanpak, waarbij wij u 100% kwaliteit en deskundigheid kunnen bieden.
Wij doen dit met een concept waarbij wordt uitgegaan van advisering over de juiste vormen van assurantiŽn, hypotheken, pensioenen en financieringen.

 

Advertentie uit Zelhem 1200 van 9 maart 2001